Αποχωρεί από το Cheltenham Festival η BetVictor

Αποχώρησε από τη θέση του χορηγού των ιπποδρομιών Cheltenham Festival η στοιχηματική εταιρία BetVictor, με απόφαση του νέου ιδιοκτήτη της, Michael Tabor. Η εταιρεία του online στοιχήματος έχει διατελέσει χορηγός του φεστιβάλ ιπποδρομιών στο παρελθόν, αλλά αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συμφωνία φέτος, παρά το γεγονός ότι σπονσοράρισε με επιτυχία τα φεστιβάλ Haldon Gold Cup, Tingle Creek και Champion Chase τον περσινό Οκτώβριο. Τη θέση της, ωστόσο, ως χορηγός του φεστιβάλ ανέλαβε η Betway.

Η BetVictor είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων με τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις στα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του κόσμου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.