Νέα πρόταση για χορηγία της Superleague κατέθεσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

H στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς της ελληνικής Superleague και οι υπεύθυνοι και των δύο πλευρών είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συγκεκριμένη συνεργασία. Ειδικά στην περίπτωση της Interwetten, φαίνεται πως η ικανοποίηση είναι τόσο μεγάλη που οι υπεύθυνοι κατέθεσαν πριν μερικές ημέρες μια νέα πρόταση, για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή της εταιρείας στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Interwetten ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για τις προθέσεις της και κατέθεσε μια νέα πρόταση χορηγίας, συνολικού ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ! Αν η πρόταση εγκριθεί από τους διοργανωτές, τότε η διάρκεια της νέας χορηγίας της Interwetten θα φτάνει τα 3 χρόνια.

 

Η νέα πρόταση χορηγίας της Interwetten

Η Interwetten κατέθεσε επίσημα τη νέα της πρόταση για τη χορηγία της Superleague και σκοπεύει να ξοδέψει 6 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια. Η πρόταση έγινε προς τον πρόεδρο της Superleague, Μηνά Λυσάνδρου, o οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ομάδων.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε προς τους εκπροσώπους των 14 ομάδων της Superleague, οι οποίοι έχουν πλέον πλήρη γνώση των σχεδίων της Interwetten για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το μόνο που απομένει τώρα είναι η επίσημη έγκριση της πρότασης χορηγίας, η οποία θα αποφασιστεί στις 18 Μαΐου.

Αυτή η κίνηση της Interwetten, τέλος, δείχνει την ικανοποίησή της από την προηγούμενη συνεργασία με τη Superleague, αλλά και τη διάθεσή της να εμπλακεί με τον ελληνικό αθλητισμό. Ειδικά στην κρίσιμη περίοδο που ζούμε, αποτελεί ένα θετικό μήνυμα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο έχει να αντιμετωπίσει αρκετά οικονομικά προβλήματα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.