Διαφήμιση της Ladbrokes για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό

Στον υπεύθυνο στοιχηματισμό επικεντρώνεται η νέα τηλεοπτική διαφήμιση της εταιρίας στοιχημάτων Ladbrokes, η οποία προβάλλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 16 Μαΐου. Η διαφήμιση, προϊόν του πρακτορείου BBH (το οποίο πρόσφατα σύναψε συμφωνία με την εταιρεία του online στοιχήματος) αποτελεί κομμάτι της ευρύτερης καμπάνιας με το όνομα Ladbrokes Life, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο.

 

Επιπλέον, ακολουθεί μια λιγότερο επιθετική στρατηγική από αυτές που έχουμε συνηθίσει και δεν επικεντρώνει τόσο στο να προσελκύσει νέα μέλη με προσφορές και όμορφες εικόνες, αλλά με θέματα εκπαίδευσης στον υπεύθυνο στοιχηματισμό, δείχνοντας το πιο κοινωνικό πρόσωπο της Ladbrokes.

H Ladbrokes είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στην Αγγλία και προσφέρει και online και live καζίνο,πόκερ room και πολλά άλλα παιχνίδια στα μέλη της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.