Για δύο ακόμη χρόνια συνεργάτης της Ρέιντζερς η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την ομάδα των Ρέιντζερς του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Χάρη στην επέκταση της συμφωνίας, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να συνεργάζονται έως το 2019, με την στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες του σταδίου όπου εδρεύει η Ρέιντζερς.

 

Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας

Σύμφωνα με τη συμφωνία επέκτασης της υπάρχουσας συνεργασίας, η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes θα εξακολουθήσει να αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη επίγειων στοιχημάτων έως το 2019 (για δύο ακόμη σεζόν του σκωτσέζικου πρωταθλήματος). Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Ladbrokes θα διατηρεί περίπτερα στο στάδιο της Ρέιντζερς, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους.

 

Ο ιδανικός συνεργάτης

Ανακοινώνοντας την επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας, εκπρόσωπος της Ρέιντζερς τόνισε πως οι υπεύθυνοι εξέτασαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν με αρκετές εταιρείες στοιχηματισμού, αλλά κατέληξαν πως η Ladbrokes αποτελούσε τον ιδανικό συνεργάτη. Ο μάνατζερ της ομάδας δήλωσε σχετικά: “Είμαστε χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε πως η Ladbrokes θα συνεχίσει να αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη μας στο επίγειο στοίχημα. Η ομάδα είχε έως σήμερα μια εξαιρετική σχέση με τη Ladbrokes και είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουν να βρίσκονται πλευρό μας και τα επόμενα δύο χρόνια”.

Με τη σειρά του, ο διευθυντής του τομέα επιχειρήσεων της εταιρείας στοιχήματος Ladbrokes σε Σκωτία και Βόρεια Ιρλανδία, Christopher Hector, δήλωσε: “Τα νέα πως θα παρέχουμε ξανά υπηρεσίες στοιχηματισμού στη Ρέιντζερς και σε ένα ιστορικό στάδιο, όπως αυτό του Ibrox, είναι φανταστικά”.

Τον Μάιο η Ladbrokes ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας της με την Scottish Professional Football League.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.