Χορηγός των ολλανδικών ποδηλατοδρομιών η Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet αποτελεί πλέον τον επίσημο χορηγό των ολλανδικών ποδηλατοδρομιών, μετά τη συμφωνία που ανακοίνωσε με τη σχετική Αρχή της χώρας. Η Εθνική Ένωση Ποδηλασίας Ολλανδίας (KNWU) ανακοίνωσε πως η εταιρεία του στοιχήματος αποτελεί πλέον τον μεγάλο χορηγό της.

 

Η συμφωνία αφορά σε χορηγία της Unibet προς την KNWU για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αρχής γενομένης από τις αρχές του 2017. Η καθυστέρηση της ενεργοποίησης της συμφωνίας οφείλεται στο γεγονός ότι οι ολλανδικές Αρχές δεν έχουν ακόμη εγκρίνει τη δραστηριοποίηση της Unibet στην αγορά στοιχήματος της χώρας και, σύμφωνα με το νόμο, δεν έχει ακόμη το δικαίωμα χορηγιών. Για τον ίδιο λόγο, οι στολές των ποδηλατών δε φέρουν ακόμη το λογότυπο της Unibet, αλλά έξι πράσινους κύκλους που θυμίζουν, αλλά δεν υποδηλώνουν την εταιρεία.

Η Unibet είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες της Ευρώπης και λειτουργεί σε 150 χώρες, με την Ελλάδα να μην είναι μέσα σε αυτές μιας και η Unibet δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.