Συνεχίζει τις χορηγίες προς το Swimming Club η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε την ανανέωση των χορηγιών της προς τον ελληνικό αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα προς τον σύλλογο Swimming Club, ο οποίος θα διοργανώσει τις επόμενες ημέρες μια σειρά από αθλητικά γεγονότα στον χώρο της κολύμβησης. Πρόκειται για τέσσερις ετήσιες διοργανώσεις, στις οποίες η Interwetten θα αποτελεί χρυσό χορηγό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Interwetten συνεργάζεται με το Swimming Club. Η στοιχηματική ιστοσελίδα έχει διατελέσει χορηγός των διοργανώσεων του συλλόγου και στο παρελθόν, αποδεικνύοντας τη στήριξή της προς τον ελληνικό και, μάλιστα, προς διοργανώσεις μικρότερου βεληνεκούς, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για έμπρακτη στήριξη.

 

Οι ανανεωμένες χορηγίες της Interwetten

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας ανάμεσα σε Interwetten και Swimming Club, η στοιχηματική ιστοσελίδα θα αποτελέσει τον χρυσό χορηγό τεσσάρων αθλητικών διοργανώσεων του συλλόγου. Και οι τέσσερις διοργανώσεις, μάλιστα, θα πάρουν το όνομα της Interwetten.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Zen Experience – Interwetten (στις 30 Μαΐου, στην παραλία Zen Beach), Andros Experience – Interwetten (στις 12-13 Ιουνίου, στην Άνδρο), Ere3athlon – Interwetten (στις 4-5 Σεπτεμβρίου, στην Ερέτρια) και Saronic Multisport Festival (S.M.F) – Interwetten (στις 8-9 Οκτωβρίου, στην Ανάβυσσο). Οι διοργανώσεις αυτές περιλαμβάνουν αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, τεχνικής κολύμβησης, τριάθλου, δρομικών αποστάσεων, aquathlon και άλλων και απευθύνονται σε αθλητές όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως επιπέδου. Επιπλέον, διεξάγονται υπό την αιγίδα των αρμόδιων ομοσπονδιών και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Χάρη στη χορηγία, το λογότυπο της Interwetten θα κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλες τις παραπάνω διοργανώσεις του Swimming Club, ενώ και οι followers της στοιχηματικής ιστοσελίδας στα social media θα είναι σε θέση να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν δωρεάν συμμετοχές και πλούσια δώρα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.