Χορηγός της Wigan Warriors η Coral

H στοιχηματική εταιρία Coral ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγίας προς την ομάδα του αγγλικού Rugby League, Wigan Warriors. Χάρη στη συμφωνία, η Coral θα αποτελεί τον Επίσημο Μέγα Χορηγό της ομάδας ράγκμπι κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2015.

 

Η χορηγία σημαίνει πως το λογότυπο της Coral θα εμφανίζεται στις φανέλες των αθλητών της ομάδας, αλλά και στις διαφημιστικές πινακίδες του σταδίου της. Αντίστοιχα, αποκτά νέες ευκαιρίες προβολής, μέσω των ειδικών προσφορών που θα ανακοινώνει στους αγώνες της Wigan. Ήδη, μάλιστα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία του online στοιχήματος στα μακροπρόθεσμα στοιχήματα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τη Wigan είναι κατάλληλα προσαρμοσμένες για τους φίλους της ομάδας.

Η Coral ανήκει στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων στην Μεγάλη Βρετανία και προσφέρει στα μέλη της μεγάλη γκάμα αθλημάτων,αγορών αλλά και παιχνιδιών.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη