Τέσσερις ακόμη αθλητές στο πρόγραμμα ενίσχυσης του Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan, γνωστός μεταξύ άλλων για την οικονομική προσφορά του προς τους αθλητές που προετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ανακοίνωσε την χορηγική ενίσχυση σε τέσσερις ακόμη αθλητές που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν ολυμπιακές διακρίσεις για τη χώρα μας.

 

Στην ομάδα των αθλητών που χορηγεί στον δρόμο προς το Ρίο ο Stoiximan, λοιπόν, προστέθηκαν άλλοι τέσσερις. Πρόκειται για τη Βασιλική Βουγιούκα, η οποία συμμετέχει στο άθλημα της ξιφασκίας και έχει ήδη κατακτήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο, καθώς και ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013 στο Ζάγκρεμπ, την Άννα Κορακάκη, η οποία συμμετέχει στο άθλημα της σκοποβολής και έχει κατακτήσει την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κορέα, τον Κυριάκο Ιωάννου, πρωταθλητή στο άλμα εις ύψος, και την Ράνια Ρεμπούλη, μαραθωνοδρόμο που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον Μαραθώνιο της Αθήνας το 2015.

 

Την προσθήκη των τεσσάρων νέων αθλητών στο πρόγραμμα χορηγιών του Stoiximan σχολίασε το μέλος του ΔΣ της εταιρείας, Ιωάννης Σπανουδάκης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος μπορούμε να συμμετέχουμε στην ενίσχυση και υποστήριξη αυτών των αθλητών. Ήδη μέχρι αυτή τη στιγμή, ενισχύουμε σε επίπεδο αθλητικών και όχι μόνο σωματείων, αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται καθημερινά για να φέρουν την Ελλάδα μπροστά. Αισθανόμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και συμμετέχουμε σε ένα μέρος της προσπάθειας αυτών των ηρώων, για τους οποίους η ελληνική κοινωνία φαίνεται να αδυνατεί να σταθεί στο πλευρό τους. Η Stoiximan.gr, ως η μεγαλύτερη ελληνική στοιχηματική εταιρεία διαδικτύου, έχει θέσει ως απόλυτα αναγκαία συνθήκη και προτεραιότητα κατά την εταιρική της δραστηριότητα, το πλάνο δράσης τόσο της ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού όσο και της κοινωνικής υπευθυνότητας. Για αυτό και εμείς δεσμευόμαστε απέναντι σε όλους όσοι αναγνωρίζουν την αξία της προσπάθειας, της αφοσίωσης, του σκληρού αγώνα για τη νίκη, της επίτευξης στόχων και επιτεύξεων. Παραμένουμε συνεπείς υποστηρικτές για αυτούς τους ήρωες, προσφέροντας τη δύναμη για να κατακτήσουν το επόμενο υψηλότερο βήμα που θα φέρει την Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά. Στην πορεία της νίκης τους και της κατάκτησης μεταλλίων, αλλά και επίτευξης επιδόσεων, ο Stoiximan συγχαίρει αυτούς τους αθλητές και παραμένει στο πλευρό τους. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις αποστολές όλων σε μια ολυμπιακή χρονιά περισσότερο απαιτητική από ποτέ».

Ο Stoiximan έχει έδρα την Μάλτα και ιδρύθηκε το 2012 και από εκείνη την χρονιά ανήκει και στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.