Χορηγός των κυνοδρομιών Irish Greyhound Derby η Boylesports

Χορηγός των κυνοδρομιών Irish Greyhound Derby μέχρι το 2016 θα είναι η Boylesports. Η ιρλανδική εταιρεία του online στοιχήματος προχώρησε σε τριετή συμφωνία με τους υπεύθυνους του Irish Greyhound Board (IGB) και θα αποτελεί και τον επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος. Παράλληλα, η Boylesports παραμένει υποστηρικτής του αγώνα Race Of Champions στο Kingdom Stadium του Tralee, ενώ δεν  πέρασε πολύς καιρός από τη χορηγία της εταιρείας στο Irish Grand National.

 

Όπως είναι φυσικό, και η ιστοσελίδα του online στοιχήματος της Boylesports θα επηρεαστεί από τη συμφωνία, αποκτώντας βελτιωμένες υπηρεσίες και περισσότερες επιλογές στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

H Boylesports είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που δεν διαθέτουν νόμιμη άδεια γαι να λειτουργεί στην Ελλάδα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.