Επεκτείνει τη χορηγία της προς το κρίκετ η Unibet

Η Unibet ανακοίνωσε πως επεκτείνει τη χορηγία της προς τη CPL (Caribbean Premier League) για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος αποτελεί χορηγό της διοργάνωσης από τον Μάιο του 2015 και θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση έως και το 2018.

 

Η ανανέωση της συμφωνίας και η επέκταση της χορηγίας σημαίνουν πως η Unibet θα εξακολουθήσει να έχει σημαντικές ευκαιρίες προβολής στους αγώνες της διοργάνωσης. Θα διατηρήσει, άλλωστε, τη δυνατότητα εμφάνισης του λογοτύπου της στις φανέλες των παιχτών της ομάδας των St Lucia Zouks, στην οποία αγωνίζονται και εξαιρετικά δημοφιλείς παίχτες, όπως οι Darren Sammy, Shane Watson και Johnson Charles.

 

Κερδισμένες από την επέκταση της συμφωνίας χορηγίας προς τη CPL, τέλος, δε βγαίνουν μόνον οι δύο πλευρές, αλλά και οι λάτρεις του κρίκετ. Η Unibet, άλλωστε, θα συνεχίσει να ανακοινώνει αποκλειστικές προσφορές στους αγώνες της διοργάνωσης – οι υπεύθυνοι, μάλιστα, ανακοίνωσαν πως θα τις ενισχύσουν.

 

Ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Unibet στην Αγγλία, Chris Watson, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε παθιασμένοι με το κρίκετ στη Unibet και η CPL ταιριάζει απόλυτα στις φιλικές, παθιασμένες και εξειδικευμένες αξίες της επιχείρησής μας». Από την πλευρά του, ο CEO της CPL, Pete Russell, συμπλήρωσε: «η CPL είναι ενθουσιασμένη που θα επεκταθεί η συμφωνία της με τη Unibet και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί της για τα επόμενα δύο χρόνια».

Αυτή δεν είναι η πρώτη χορηγία της Unibet στο κρίκετ καθώς πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε τη χορηγία της στην ομάδα Essex Country Cricket Club του Ηνωμένου Βασιλείου.

H Unibet είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες της Ευρώπης με αριθμό πελατών να ξεπερνάει τα 2,9 εκατομμύρια σε παραπάνω από 150 χώρες όπου λειτουργεί νόμιμα,η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.