Συγχαρητήρια στη μπασκετική ΑΕΚ έδωσε η εταιρία στοιχήματος Betshop

Πριν μερικές ημέρες, η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο και τα συγχαρητήρια που δέχθηκε η “Βασίλισσα” από κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη ήταν πολλά. Και, όπως είναι φυσικό, από τη λίστα εκείνων που συνεχάρησαν τον Λούκα Μπάνκι και τους παίχτες του δε θα μπορούσε να απουσιάζει η εταιρία στοιχήματος Betshop, χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η Betshop φρόντισε να συγχαρεί την ΑΕΚ για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, μέσω ενός μηνύματος με βίντεο στο Facebook.

 

Τα συγχαρητήρια της Betshop στην ΑΕΚ

Η στοιχηματική εταιρία Betshop ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρεί την ΑΕΚ για την τεράστια επιτυχία της, μέσω ενός μηνύματος στο Facebook, που ανέφερε τα εξής: Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ BC για την κατάκτηση του FIBA Intercontinental Cup 2019! Συνεχίζουμε μαζί για ακόμη περισσότερες διακρίσεις!

Θυμίζουμε ότι η Betshop αποτελεί βασική χορηγό της ΚΑΕ ΑΕΚ από την έναρξη της φετινής περιόδου της Basket League (στην οποία είναι επίσης χορηγός η στοιχηματική εταιρία).

 

Επιτυχημένο και το All Star Game της Betshop

Η Betshop, τέλος, αποτέλεσε πρόσφατα και τον μεγάλο χορηγό του 23ου All Star Game, της γιορτής του ελληνικού μπάσκετ που διοργανώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Betshop βρέθηκε σε περίοπτη θέση στο Nick Galis Hall, καθ’ όλη τη διάρκεια του All Star Game.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.