Ζωντανή μετάδοση τουρνουά eSports από την στοιχηματική εταιρεία Unibet

Η Unibet θα μεταδώσει ζωντανά για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα τουρνουά eSports, μετά από τη συμφωνία που πραγματοποίησε με τους διοργανωτές του PGL Major Krakow. Πρόκειται για ένα τουρνουά με αντικείμενο το δημοφιλές videogame Counter-Strike: GO, από το οποίο η Unibet θα μεταδώσει ζωντανά περισσότερες από 80 ώρες, μέσω της υπηρεσίας live streaming. Όπως είναι φυσικό, η Unibet θα δίνει παράλληλα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις αναμετρήσεις του τουρνουά.

 

Στοιχήματα και ζωντανή μετάδοση του τουρνουά

Η συμφωνία ανάμεσα στην εταιρεία στοιχηματισμού Unibet και την διοργανώτρια Αρχή του PGL Major Krakow παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς δεν περιλαμβάνει μόνο τη δημιουργία στοιχηματικών αγορών για τους αγώνες του τουρνουά, αλλά και δεκάδες ώρες ζωντανής μετάδοσης.

Η ζωντανή μετάδοση του τουρνουά θα διαρκέσει περίπου 80 ώρες (40 αγώνες) και θα πραγματοποιηθεί μέσω του καναλιού UnibetTV που διατηρεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Twitch η στοιχηματική εταιρεία. Το τουρνουά διαρκεί στις 21-23 Ιουλίου και τα μέλη της Unibet θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις αναμετρήσεις και τα παραλειπόμενα του τουρνουά, αλλά και να στοιχηματίσουν σε μία από τις δεκάδες αγορές που θα ανακοινώσουν σύντομα οι υπεύθυνοι. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα πάντα μέσω μιας σύνδεσης που η Unibet υποστηρίζει πως είναι 30 δευτερόλεπτα γρηγορότερη από τις υπόλοιπες διαθέσιμες.

 

Επιπλέον υπηρεσίες της Unibet

Φυσικά, η συγκεκριμένη συμφωνία καθιστά τη Unibet και έναν από τους χορηγούς του τουρνουά PGL Major Krakow. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι μπορεί να διοργανώσει και σχετικούς διαγωνισμούς. Ήδη έχει ανακοινωθεί ο πρώτος, ο οποίος υπόσχεται ένα σεβαστό χρηματικό έπαθλο σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν στους αγώνες του τουρνουά και συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους στον σχετικό πίνακα κατάταξης. Και, φυσικά, πολλοί παίχτες θα ανταμειφθούν με στοιχήματα μειωμένου ρίσκο, αλλά και στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.