Νέο διαφημιστικό πρακτορείο για τη BetFair Αυστραλίας

Η BetFair Αυστραλίας προχώρησε σε συμφωνία με νέο διαφημιστικό πρακτορείο, το οποίο θα αναλάβει την προβολή της στοιχηματικής εταιρείας και των δράσεών της. Πρόκειται για το πρακτορείο CumminsRoss, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει το πρώτο του project, για λογαριασμό της BetFair. Πρόκειται για την καμπάνια “There’s winning and there’s winning”, η οποία προωθεί τις ιπποδρομίες του φθινοπώρου.

 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων, οι απόψεις περί στρατηγικής και πρωτοπορίας ανάμεσα στις δύο πλευρές συμπίπτουν, με αποτέλεσμα οι προσδοκίες για την εν λόγω συνεργασία να είναι μεγάλες.

Η BetFair είναι από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων και κατέχει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη