Χορηγός ομάδας eSports η στοιχηματική εταιρεία Kindred

Η στοιχηματική εταιρεία Kindred, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της Unibet, ανακοίνωσε μια νέα χορηγία, σε έναν τομέα που επεκτείνεται για πρώτη φορά. Πρόκειται για τον τομέα των eSports, στον οποίο η Kindred μπαίνει δυναμικά, με τη χορηγία της προς μία ομάδα δανικής καταγωγής.

Αναλυτικότερα, η Kindred ανακοίνωσε τη χορηγία της προς τη δανική ομάδα Astralis. Η Astralis αγωνίζεται στον τομέα των eSports και στο Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) και πλέον αποτελεί το εισιτήριο της εταιρείας στοιχήματος για επέκτασή της στον τομέα των eSports.

 

Τα κέρδη της νέας χορηγίας για την Kindred

Η νέα συμφωνία χορηγίας ισχύει για τα επόμενα δύο χρόνια και σηματοδοτεί την εντονότερη ενασχόληση της Kindred με τα eSports. Η Kindred θα εξασφαλίσει αρκετά κέρδη από τη συγκεκριμένη συμφωνία, μεταξύ των οποίων δικαιώματα διαφημιστικής προβολής στις εμφανίσεις της ομάδας. Παράλληλα, η στοιχηματική εταιρεία θα μπορεί να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το brand και τις εικόνες της ομάδας, καθώς και αποκλειστικό περιεχόμενο.

Κερδισμένοι θα βγουν και οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Unibet και των υπολοίπων που ανήκουν στην Kindred. Για παράδειγμα, οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν, όχι μόνο για τη δημιουργία αποκλειστικού υλικού, αλλά και για τη δημιουργία αποκλειστικών αγορών στοιχήματος.

 

Ποια είναι η Astralis;

Η δανική ομάδα των eSports αγωνίζεται στον τομέα του CS:GO. Ιδρύθηκε το 2016 και πολύ σύντομα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της κατηγορίας της, κερδίζοντας σημαντικά τουρνουά eSports, όπως τα ESL One Cologne, DreamHack Masters Marseille και ELeague CS:GO Premier. Επιπλέον, πρόσφατα βραβεύτηκε ως η κορυφαία ομάδα eSports της χρονιάς.

Και μπορεί το όνομά της να μη λέει πολλά σε πολλούς Έλληνες παίχτες, αλλά οι λάτρεις των eSports και οι παίχτες του στοιχήματος από τις σκανδιναβικές χώρες (όπως η Σουηδία, στην οποία σύντομα θα δραστηριοποιηθεί νόμιμα η Unibet) τη γνωρίζουν καλά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.