Αναθεώρηση διαφημιστικής στρατηγικής ετοιμάζει και η εταιρεία στοιχήματος BetFair

Η εταιρεία στοιχήματος BetFair, μέλος του ομίλου Paddy Power BetFair, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει αναθεώρηση της στρατηγικής της στον τομέα της διαφήμισης και του μάρκετινγκ. Η ανάγκη αναθεώρησης οφείλεται στην αποχώρηση του CMO της εταιρείας, Johnny Devitt, αλλά και στην πρόσφατη αναθεώρηση που πραγματοποίησε στον ίδιο τομέα η Paddy Power. Θυμίζουμε ότι η αναθεώρηση της Paddy Power κατέληξε στη συνεργασία της με ένα νέο διαφημιστικό πρακτορείο, το Chime Sports Marketing.

 

Οι εξελίξεις στον τομέα μάρκετινγκ της BetFair

Οι εξελίξεις στον τομέα μάρκετινγκ της Paddy Power BetFair τις τελευταίες ημέρες ήταν ραγδαίες. Πρώτα αναχώρησε ο επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ, ο Johnny Devitt, και έπειτα τον αντικατέστησε η Michelle Spillane. Όπως είναι φυσικό, μια τέτοια αλλαγή δε θα μπορούσε παρά να φέρει κι άλλες, οι οποίες θα υλοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση της αναθεώρησης της διαφημιστικής στρατηγικής.

Άλλωστε, η Spillane έχει ήδη ξεκινήσει τις αλλαγές στην στρατηγική της Paddy Power, προχωρώντας σε αλλαγές που θα ανανεώσουν το πρόσωπο της εταιρείας, στον τομέα του μάρκετινγκ. Φυσικό επόμενο, λοιπόν, είναι να ακολουθήσει η BetFair, προκειμένου και αυτή να ανανεωθεί στον τομέα διαφημιστικής προβολής της και όχι μόνο.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη