Χορηγός και στο σουηδικό χόκεϊ η στοιχηματική εταιρία Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet δήλωσε για μια ακόμη φορά έμπρακτα τη στήριξή της προς τον σουηδικό αθλητισμό, ανακοινώνοντας μια νέα χορηγία, ύψους μερικών εκατομμυρίων ευρώ. Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχήματος ανακοίνωσε τη χορηγία της προς το πρωτάθλημα χόκεϊ HockeyAllsvenskan.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατηγορία χόκεϊ επί πάγου της Σουηδίας, η οποία έως πρόσφατα βασιζόταν στις χορηγίες της κρατικής Svenska Spel, της μόνης στοιχηματικής εταιρίας που είχε δικαίωμα δραστηριοποίησης στη Σουηδία, έως την 1η Ιανουαρίου του 2019. Η συμφωνία χορηγίας με τη Unibet, μάλιστα, θα αποφέρει πολλά περισσότερα χρήματα στην HockeyAllsvenskan, σε σχέση με την αντίστοιχη με τη Svenska Spel.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας χορηγίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο πλευρών, η συμφωνία χορηγίας θα διαρκέσει δύο χρόνια και θα έχει ύψος 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η προηγούμενη συμφωνία χορηγίας προς την HockeyAllsvenskan, αυτή της Svenska Spel, δεν ξεπερνούσε τα 750.000 ευρώ ανά έτος!

Παράλληλα, η Unibet ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτεί με επιπλέον 300.000 ανά έτος την HockeyAllsvenskan, για σκοπούς εταιρικής ευθύνης.

Πρόκειται, τέλος, για τη δεύτερη σημαντική χορηγία που ανακοίνωσε η Unibet στη Σουηδία, μετά τη συμφωνία που ανακοινώθηκε τον περσινό Ιούνιο, προς τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Elitfotboll.

Τη νέα συμφωνία σχολίασε και ο γενικός διευθυντής της Unibet Σουηδίας, Dersim Sylwan: “Η HockeyAllsvenskan είναι η λίγκα των φιλάθλων – και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζουμε απόλυτα. Γνωρίζουμε την ειλικρινή δέσμευση και τις δυσκολίες που συνοδεύουν την επιτυχία της λίγκας. Τώρα, θέλουμε να συνεισφέρουμε, βελτιώνοντας τις οικονομικές και διοργανωτικές πτυχές της HockeyAllsvenskan. Η Unibet προσπαθούσε εδώ και 20 χρόνια να αποκτήσει την ευκαιρία να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του σουηδικού αθλητισμού και πλέον είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε τον βασικό χορηγό της Hockeyallsvenskan.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.