Νέα χορηγία της BetFred στο ράγκμπι

Η BetFred, η οποία κλείνει το 2017 50 συνεχόμενα χρόνια στον τομέα του στοιχήματος, ανακοίνωσε μια νέα χορηγία της σε ένα από τα δημοφιλέστερα αγγλικά αθλήματα: το ράγκμπι. Η νέα συμφωνία ανάμεσα στην εταιρεία του στοιχήματος και τη Super League (το αγγλικό πρωτάθλημα ράγκμπι) θα τεθεί σε ισχύ το 2017, σηματοδοτώντας τα 50ά γενέθλια της BetFred.

 

Χάρη στη νέα χορηγία, το αγγλικό πρωτάθλημα ράγκμπι θα είναι γνωστό με την επωνυμία BetFred Super League, έως τουλάχιστον το 2019, και η εταιρεία του στοιχήματος θα προβάλλεται στα γήπεδα της Αγγλίας, συγκεντρώνοντας περισσότερα από δύο εκατομμύρια βλέμματα κάθε χρόνο (το πρωτάθλημα, άλλωστε, μεταδίδεται από πλήθος τηλεοπτικών σταθμών στη χώρα).

 

Αναφερόμενος στη νέα χορηγία της BetFred, τέλος, ο Fred Done δήλωσε: “Του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 50ά γενέθλια της BetFred και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε, από το να αποτελέσουμε τον χορηγό της BetFred Super League! Είμαι χαρούμενος που υπογράφω μια τόσο σημαντική συμφωνία και, έχοντας γνωρίσει τον Nigel Wood (CEO της Super League) και την ομάδα συνεργατών του, πραγματικά πιστεύω πως είμαστε το τέλειο ταίρι για τη Super League, όπου ελπίζουμε πως θα φανούμε αντάξιοι του πάθους που δείχνουν οι οπαδοί, οι παίχτες, οι συνεργάτες και οποιοσδήποτε άλλος συμμετέχει στη Rugby League”.

 

H BetFred είναι από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι γνωστή στο χώρο ως ''Ο βασιλιάς του μπόνους''.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.