Επεκτείνεται η χορηγία της Betsafe προς την Κολωνία

Η Betsafe ανακοίνωσε πως επέκτεινε τη συμφωνία χορηγίας που έχει συνάψει με την ποδοσφαιρική ομάδα της Κολωνίας. Η στοιχηματική εταιρεία θα παραμείνει αποκλειστικός συνεργάτης της Κολωνίας στον τομέα του online στοιχήματος για τα επόμενα τρία χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2019.

 

Ο διευθύνων σύμβουλων της Betsafe, Nicola Fitton-Reynaud, δήλωσε για την επέκταση της συμφωνίας: “Η Κολωνία αποτελεί για εμάς μια εξαιρετική πλατφόρμα επικοινωνίας, χάρη στους χαρισματικούς παίχτες της, τις αξίες της και τη συμπάθεια που τρέφουν για αυτή οι φίλαθλοι. Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας”.

 

H Betsafe είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου και αυτό λόγω των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρει σε στοίχημα αλλά και σε παιχνίδια.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.