Χορηγός του "Τρέξε χωρίς Τερματισμό" ο Stoiximan

Η εταιρία στοιχήματος Stoiximan ήταν ο μεγάλος χορηγός του μεγαλύτερου δωρεάν αγώνα δρόμου στην Ελλάδα, του 2ου "Τρέξε χωρίς Τερματισμό", το οποίο πραγματοποιήθηκε για 72 συνεχόμενες ώρες, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, στις 20-23 Μαΐου. Η εταιρεία του online στοιχήματος ανέλαβε, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης, να μετατρέψει σε ευρώ τα συνολικά χιλιόμετρα που θα διένυαν οι συμμετέχοντες.

 

Συνολικά, λοιπόν, συμμετείχαν 5.100 εγγεγραμμένοι δρομείς, οι οποίοι έτρεξαν τις αποστάσεις της διοργάνωσης επί 72 ώρες και βοήθησαν στο να συγκεντρωθούν από τον Stoiximan 10.902 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα καταλήξουν σε πέντε κοινωφελή ιδρύματα και συγκεκριμένα στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων "Μέλισσα", στο Ανοικτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη, στο Σύλλογο Γονέων με Νεοπλασματικές Ασθένειες "Λάμψη" και στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας.

 

Για την ιστορία, οι δρομείς διένυσαν περισσότερα από 20.000 χιλιόμετρα, τα οποία ο Stoiximan ανέλαβε να μετατρέψει σε χρήματα, προσφέροντας 0,50 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που διανύθηκε. Οι πλέον συγκλονιστικές ήταν οι παρουσίες οχτώ δρομέων υπεραποστάσεων. Πρόκειται για το 67χρονο Νότη Κοκωνιά, ο οποίος έτρεξε συνεχόμενα επί 72 ώρες την κυκλική διαδρομή των 900 μέτρων, ο 45χρονος πατήρ Θεόδωρος Περπερίδης που διένυσε 209 χιλιόμετρα με τα άμφιά του, ο 58χρονος Αναστάσιος Νικολαΐδης που διένυσε 209 χιλιόμετρα και οι Στάθης Παπαδόπουλος και Νίκος Νάτσης που διένυσαν 194 και 140 χιλιόμετρα αντίστοιχα. Πρώτη γυναίκα στα χιλιόμετρα ήταν η Τζούντιθ Μοκάσι από την Ουγγαρία.

Μια πολύ ευγενική χορηγία του Stoiximan ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.