Χορηγός της Bayern στο μπάσκετ η Bwin

Η εταιρία στοιχημάτων Βwin προχώρησε σε συμφωνία χορηγίας με την ομάδα μπάσκετ της FC Bayern, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν της Basketball Bundesliga. Οι δύο πλευρές συνεργάζονται τα τελευταία τέσσερα χρόνια και η νέα συμφωνία ενισχύει και επεκτείνει τη σχέση τους έως και το 2016.

 

Χάρη στη χορηγία αυτή, λοιπόν, η Bwin θα έχει την ευκαιρία σημαντικής προβολής, την οποία ήδη απολαμβάνει στο στάδιο της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου, της Bayern Munich, καθώς είναι επίσημος συνεργάτης της. Δεν αποκλείεται, τέλος, τα μέλη της Bwin να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αποκλειστικές προσφορές, οι οποίες θα προκύψουν από αυτή τη συνεργασία.

Η Bwin είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που σπονσοράρουν πολλές ομάδες αλλά και αθλητικές διοργανώσεις.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.