Συνεργασία με το αμερικανικό NHL εξασφάλισε η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η William Hill αποτελεί μία από τις πιο δραστήριες εταιρείες στοιχημάτων στις ΗΠΑ, αφού όχι μόνο έχει εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας στις νεότευκτες αγορές της χώρας, αλλά έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με κορυφαίες ομάδες και αθλητικά γεγονότα. Μία ακόμη τέτοια συνεργασία έρχεται να εγκαθιδρύσει τη William Hill και στη συνείδηση των φιλάθλων του χόκεϊ επί πάγου, αφού η στοιχηματική εταιρεία αποτελεί πλέον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος του NHL.

Το NHL αποτελεί το κορυφαίο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου στις ΗΠΑ και ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και η συνεργασία με τη William Hill ανοίγει πολλά υποσχόμενους δρόμους στην πορεία της εταιρείας στοιχήματος στη χώρα.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα συνεργασία;

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν επίσημα τη νέα συνεργασία τους, ωστόσο, δεν ανέφεραν πολλές λεπτομέρειες, που να αφορούν στα οικονομικά και στην ισχύ της συμφωνίας. Προς το παρόν, γνωρίζουμε μόνο ότι η William Hill (που ήδη αποτελεί επίσημο χορηγό των ομάδων New Jersey Devils και των Vegas Golden Knights) θα αποτελεί στο εξής επίσημο συνεργάτη στοιχήματος του NHL.

Αυτή η ιδιότητα προσφέρει στην εταιρεία στοιχήματος τεράστιες ευκαιρίες προβολής. Η William Hill θα βλέπει το λογότυπό της στους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του NHL (σε στάδια και μεταδόσεις των Πολιτειών που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα), ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιεί και αποκλειστικές εικόνες ή στατιστικά, προκειμένου να βελτιώσει την εμπειρία στοιχηματισμού των μελών της.

Από την άλλη, το NHL καταφέρνει να κερδίσει την οικονομική στήριξη της William Hill, αλλά και τη στήριξη των παιχτών του στοιχήματος. Εξάλλου, μπορεί αρχικά οι υπεύθυνοι να ήταν επιφυλακτικοί απέναντι σε στοιχηματικές χορηγίες, αλλά πλέον έχουν εξασφαλίσει κάποιες εξαιρετικά συμφέρουσες συμφωνίες, όπως η νέα με τη William Hill και η προηγούμενη με την MGM Resorts.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.