Χορηγός του Ολυμπιακού η Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet είναι η νέα χορηγός του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως προβλέπει η συμφωνία που ανακοίνωσαν οι δύο πλευρές. Η συμφωνία χορηγίας αφορά πρωτίστως στα τέσσερα βασικά ομαδικά αθλήματα που συμμετέχει ο Ολυμπιακός και ενδέχεται να επεκταθεί περαιτέρω, με τη Novibet να αποτελεί το Μέγα Χορηγό του συλλόγου.

 

Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν σε ανακοίνωση λεπτομερειών της συμφωνίας. Οι υπεύθυνοι, περιορίστηκαν στο να δηλώσουν την κοινή στάση τους απέναντι στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς και τη διάθεση προώθησης αθλητών και αθλημάτων που, παρά τις μεγάλες διακρίσεις τους, δεν τυγχάνουν αντίστοιχης αναγνώρισης και στήριξης. Σύντομα, όμως, αναμένουμε νέες ανακοινώσεις.

Μια καλή κίνηση της Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας.21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.