Νέα καμπάνια κατά του παράνομου στοιχηματισμού στο Βέλγιο

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Βελγίου, η CJH, λάνσαρε μια νέα καμπάνια, που έχει σκοπό να προωθήσει τα νόμιμα τυχερά παιχνίδια και να εκπαιδεύσει τους παίχτες, ώστε να μπορούν να κατανοήσουν τους κινδύνους που κρύβουν οι μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών. Η νέα καμπάνια ονομάζεται “Παίξε Πάντα Νόμιμα” και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τους φορείς της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών του Βελγίου.

Η νέα καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει σε πρώτη φάση έως την έναρξη του EURO 2021, στις 11 Ιουνίου. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία, αφού το EURO αναμένεται να αποτελέσει το κορυφαίο στοιχηματικό γεγονός της χρονιάς και οι αρμόδιοι θέλουν να αποφύγουν αύξηση του παράνομου στοιχηματισμού.

 

Η νέα καμπάνια του Βελγίου

Βασικός σκοπός της καμπάνιας με τίτλο “Παίξε Πάντα Νόμιμα” θα είναι αρχικά να διαχωρίσει στη συνείδηση των παιχτών το νόμιμο από το παράνομο online στοίχημα. Τα στοιχεία της ρυθμιστικής Αρχής δείχνουν ότι περίπου 20% των Βέλγων παιχτών στοιχηματίζουν σε μη νόμιμες ιστοσελίδες, είτε επειδή δε γνωρίζουν τους κινδύνους είτε επειδή δε μπορούν να διαχωρίσουν τις νόμιμες από τις παράνομες.

Για αυτό το λόγο, η καμπάνια θα επικεντρωθεί αρχικά σε δύο δράσεις. Η πρώτη θα είναι η ανάρτηση του λογότυπου της καμπάνιας σε όλες τις νόμιμες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα μπορούν άμεσα να αναγνωρίσουν ποιες ιστοσελίδες είναι αδειοδοτημένες και ελέγχονται από τους αρμόδιους. Η δεύτερη θα είναι μια σειρά από βίντεο, τα οποία θα ενημερώνουν τους παίχτες για τους κινδύνους του παράνομου στοιχήματος. Στα ίδια βίντεο, θα απαντώνται και κάποιες από τις πιο κοινές ερωτήσεις των παιχτών. Νέα τέτοια βίντεο θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα στα ΜΜΕ, έως την έναρξη του EURO 2021. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.