Χορηγός στο κρίκετ η Winner

Η Winner προχώρησε σε μια νέα χορηγία προς τον αθλητισμό, και συγκεκριμένα προς το άθλημα του κρίκετ. Η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως είναι πλέον η επίσημη συνεργάτης στοιχήματος του Durham County Cricket Club (DCCC).

 

Η νέα αυτή συμφωνία θα ευνοήσει σε μεγάλο βαθμό τη Winner, η οποία αποκτά μοναδικές ευκαιρίες προβολής στο άθλημα, αλλά και τους λάτρεις του κρίκετ που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν να δώσουν στα μέλη τους την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές προσφορές στους αγώνες του DCCC. Ήδη η Winner έχει ανακοινώσει έναν αριθμό στοιχηματικών αγορών που αφορούν στους αγώνες που διεξάγονται εκεί τις επόμενες ημέρες.

 

Ο Joe Newman, επικεφαλής του τομέα αθλητισμού στη Winner, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που αποτελούμε τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος ενός τόσο επιτυχημένου club και θα φροντίσουμε ώστε να φέρουμε σε νέα επίπεδα το προφίλ και των δύο πλευρών, την τρέχουσα και τις επόμενες σεζόν”.

 

H Winner αν και καινούρια στο χώρος του στοιχήματος αφού ιδρύθηκε το 2013 έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων χάρη στην ποικιλία που προσφέρει σε παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Winner και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Winner ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.