Διακοπή στοιχηματικών χορηγιών και στα ιρλανδικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου;

Μετά την Ποδοσφαιρική Ένωση Αγγλίας (FA), δημοσιεύματα θέλουν και την Ποδοσφαιρική Ένωση Ιρλανδίας (FAI) να αποφασίζει τη διακοπή κάθε στοιχηματικής χορηγίας στις διοργανώσεις της. Τα δημοσιεύματα θέλουν τους υπεύθυνους να επιθυμούν την απομάκρυνση των εταιρειών στοιχήματος από τις ομάδες της League Of Ireland, αλλά ο CEO της FAI, απέφυγε να επιβεβαιώσει μια τέτοια πρόθεση.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί ένα επίσημο debate, προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη των στοιχηματικών χορηγιών στο ιρλανδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

 

Ζυγίζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα οι υπεύθυνοι

Η συζήτηση ξεκίνησε λίγο μετά την απόφαση της αγγλικής FA να διακόψει κάθε χορηγία από στοιχηματικές εταιρείες στις χαμηλότερες κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Παράλληλα, η χορηγία της εταιρείας στοιχήματος Ladbrokes προς τη FAI ολοκληρώνεται μέσα στο 2018 και όλοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην επόμενη ημέρα.

Ο CEO της FAI, πάντως, ο John Delaney, δεν επιβεβαίωσε μια τέτοια πρόθεση από τους αρμόδιους. Τόνισε, μάλιστα, ότι μια τέτοια απόφαση θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, αλλά και στα ταμεία πολλών ομάδων, που βασίζονται σε χορηγίες από εταιρείες στοιχημάτων. Παράλληλα, όμως, οι αρμόδιοι δέχονται σημαντικές πιέσεις από πολιτικούς και διάφορους οργανισμούς της χώρας, οι οποίοι ζητούν τον άμεσο διαχωρισμό του αθλητισμού από τον στοιχηματισμό.

Για αυτόν τον λόγο, ο Delaney ανακοίνωσε πως σύντομα θα διεξαχθεί ένα είδος εσωτερικού debate στις τάξεις της FAI, προκειμένου να ζυγιστούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και να αποφασιστεί η τύχη των στοιχηματικών χορηγιών στο ποδόσφαιρο.

 

Φουντώνουν οι συζητήσεις περί προβολής του στοιχήματος στην Ιρλανδία

Θυμίζουμε, τέλος, πως πρόσφατα ο Πρόεδρος της Ιρλανδίας, Michael D. Higgins, τάχθηκε κατά των στοιχηματικών διαφημίσεων και ζήτησε την πλήρη απαγόρευσή τους. Η δήλωσή του αυτή, όμως, συνάντησε ποικίλες αντιδράσεις, ειδικά εντός της βιομηχανίας στοιχήματος, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια επικίνδυνη πρακτική, η οποία μπορεί να στερήσει από το νόμιμο στοίχημα την ξεκάθαρη προβολή του, έναντι του παράνομου.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη