Επεκτείνεται η χορηγία της William Hill προς το Scottish Sprint Cup

Η ιστοσελίδα στοιχήματος William Hill προχώρησε σε συμφωνία με τον ιππόδρομο του Musselburgh, με σκοπό την επέκταση της χορηγίας της προς το ετήσιο φεστιβάλ ιπποδρομιών Scottish Sprint Cup. Η εταιρεία online στοιχήματος θα είναι, λοιπόν, χορηγός της διοργάνωσης και για τα επόμενα τρία χρόνια (2015-2017), με αποτέλεσμα να παραμείνει το όνομα 100,000 William Hill Scottish Sprint Cup.

 

Πρόκειται για ένα ετήσιο φεστιβάλ ιπποδρομιών που διοργανώνεται στη Σκωτία και το οποίο θα συμπεριληφθεί, για μία ακόμη χρονιά, στο πρόγραμμα των ιπποδρομιών της William Hill, με αποτέλεσμα τα μέλη της εταιρείας του online στοιχήματος να είναι σε θέση να στοιχηματίσουν σε αυτές.

Η William Hill είναι από τις παλαιότερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων στην Μεγάλη Βρετανία και καλύπτει στοιχηματικά αθλητικές διοργανώσεις από όλο τον κόσμο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.