Επίσημος χορηγός των eSports η Paysafe Card

Η Paysafe είναι ιδιαίτερα γνωστή στους Έλληνες παίχτες του online στοιχήματος, ως μία από τις δημοφιλέστερες προπληρωμένες κάρτες. Χιλιάδες Έλληνες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της καθημερινά και το όνομά της έχει γίνει συνώνυμο με αυτό του online στοιχήματος.

Σύντομα, όμως, η Paysafe Card θα γίνει συνώνυμη και με πολλές διοργανώσεις των eSports, χάρη στη νέα χορηγία που υπέγραψε η ιδιοκτήτρια εταιρεία με την ESL. Τα eSports δεν είναι τίποτε άλλο από εκείνα τα video games που έχουν αποκτήσει επαγγελματική υπόσταση και στα οποία διαγωνίζονται παίχτες από όλον τον κόσμο σε δεκάδες τουρνουά. Και πλέον, κάποια από αυτά τα τουρνουά θα έχουν ως επίσημο χορηγό την Paysafe.

 

Η χορηγία της Paysafe προς την ESL

Η ESL είναι υπεύθυνη για μια σειρά από δημοφιλή διεθνή τουρνουά στα eSports, όπως τα Extreme Masters, ESL One and CS:GO Pro League, καθώς και εθνικά πρωταθλήματα στις ΗΠΑ και αλλού. Η συμφωνία της με την Paysafe Card θα την καταστήσει επίσημοι χορηγό των τουρνουά, καθώς και μία από τις πλέον προβαλλόμενες εναλλακτικές πληρωμών στα ESL Shop, ESEA και ESL Play. Όσοι, μάλιστα, χρησιμοποιούν την προπληρωμένη κάρτα Paysafe για τις συναλλαγές τους με την ESL θα δικαιούνται εκπτώσεις και συμμετοχή σε αποκλειστικές προσφορές.

 

“Ανυπομονούμε για τη συνεργασία”

Ο CEO της ESL, Ralf Reichert, δήλωσε σχετικά με τη νέα χορηγία της Paysafe Card: “Η Paysafe Card είναι ένας από τους συνεργάτες μας που πραγματικά έχει συνεργαστεί άψογα μαζί μας τα τελευταία χρόνια και είμαστε πολύ περήφανοι που τους καλωσορίζουμε σε διεθνές επίπεδο ως χορηγούς. Είναι μία εταιρεία που τοποθετεί το συμφέρον της κοινότητας πάνω από όλα, με ποιοτικές υπηρεσίες που δραστηριοποιούν τους fans σε κάθε επίπεδο και ανυπομονούμε να δούμε τις μας επιφυλάσσει”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.