Χορηγός του γηπέδου της Στόουκ η Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 προχώρησε σε μια νέα συμφωνία χορηγίας με την ποδοσφαιρική ομάδα της Στόουκ. Η συμφωνία αφορά στο γήπεδο της Στόουκ, το οποίο μετονομάζεται σε Bet365 Stadium, από Britannia Stadium που ήταν έως σήμερα γνωστό.

 

Η συμφωνία ανάμεσα στην Bet365 και στους ιδιοκτήτες του γηπέδου έχει αρχική ισχύ έξι ετών, από τη σεζόν του 2016-17 έως αυτή του 2022-23. Παράλληλα, βέβαια, η εταιρία του στοιχήματος παραμένει χορηγός και της ομάδας της Στόουκ και θα συνεχίσει να βλέπει το λογότυπό της στις φανέλες των ποδοσφαιριστών για τα επόμενα τρία χρόνια, χάρη στη συμπληρωματική συμφωνία επέκτασης που υπέγραψαν οι δύο πλευρές.

 

Ο John Coates, εκ των CEO της Bet365, δήλωσε σχετικά με τη νέα συμφωνία: “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Bet365 έχει ωφεληθεί σε τεράστιο βαθμό από την προβολή που της έχει φέρει παγκοσμίως η συμφωνία χορηγίας με τη Στόουκ. Αναζητούσαμε τρόπους να επεκτείνουμε την χορηγική μας δράση και το προχωρήσουμε σε συμφωνία ονομασίας ενός ολόκληρου σταδίου μας φάνηκε ως η καλύτερη επιλογή, ειδικά αφού η πόλη του Στόουκ αποτελεί το σπίτι της Bet365”.

 

Η Bet365 είναι από τις κορυφαίες εταιρίες του διαδικτύου και επιλέον ανήκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.