Χορηγός του Gumball 3000 η Betsafe

Η ιστοσελίδα στοιχήματος  Betsafe θα αποτελεί τον κύριο χορηγό του ράλι Gumball 3000 για τα επόμενα τρία χρόνια, επεκτείνοντας έτσι τη συνεργασία της με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης. Το Gumball 3000 είναι ένας ετήσιος αγώνας αυτοκινήτων, ο οποίος ξεκινά από την Αγγλία και διαπερνά έναν αριθμό ευρωπαϊκών χωρών, στον οποίο η εταιρεία του online στοιχήματος συμμετείχε και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όχι ως χορηγός.

 

Αναλυτικότερα, η Betsafe έχει συμμετάσχει στο ράλι ακόμη και με δική της ομάδα, αλλά και με άλλους τρόπους. Πλέον, ως μέγας χορηγός της διοργάνωσης, η εταιρεία θα κλείσει εφτά συνεχόμενα έτη συνεργασίας με το Gumball 3000.

H Betsafe είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες και είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει την ειδική κατηγορία ''Σχεδόν Τα Πάντα'' για στοίχημα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.