Για μια ακόμη χρονιά χορηγός του Spetsathlon η εταιρεία στοιχήματος Interwetten

Η εταιρεία στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε και φέτος πως θα αποτελεί επίσημο χορηγό του Spetsathlon, της ετήσιας αθλητικής διοργάνωσης που διοργανώνεται στις Σπέτσες, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από όλον τον κόσμο. Η Interwetten αποτελεί σταθερά χορηγό της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν παραλείπει να συμμετάσχει και στα αθλήματα με τη δική της ομάδα!

Ήδη, μάλιστα, οι εγγραφές για το φετινό Spetsathlon έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι έχουν ξεπεράσει τους 200!

 

Τι είναι το Spetsathlon;

Το Spetsathlon, του οποίου παραμένει χορηγός σταθερά τα τελευταία χρόνια η στοιχηματική εταιρεία Interwetten, διοργανώνεται φέτος για έκτη χρονιά, στις 11-13 Μαΐου. Πρόκειται για μια διοργάνωση που συνδυάζει αθλήματα όπως το τρίαθλο, η ποδηλασία και η κολύμβηση και συγκεντρώνει αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα αθλήματα που διεξάγονται φέτος στο Spetsathlon είναι τα καθιερωμένα πια Spetses Trianthlon Sprint, Spetses Triathlon Endurance, Ποδηλατικός Αγώνας 25 χλμ., Κολυμβητικός Αγώνας 1 χλμ., καθώς και ένα νέο άθλημα, ο Κολυμβητικός Αγώνας 3 χλμ.. Σε όλα τα αθλήματα, οι αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν είτε ατομικά είτε σε ομάδες.

Η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten ακολουθεί τη δεύτερη επιλογή και κάθε χρόνο συμμετέχει με τη δική της ομάδα, η οποία μάλιστα δεν έχει στερηθεί διακρίσεων στις προηγούμενες διοργανώσεις. Έτσι και φέτος, λοιπόν, η Interwetten δε θα αποτελεί μόνο έναν από τους χορηγούς του Spetsathlon, αλλά και έναν από τους συμμετέχοντες, μέσω της ομάδας της.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.