Στην πρώτη της χορηγία στις ΗΠΑ προχώρησε η εταιρία στοιχημάτων Unibet

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet ξεκίνησε πρόσφατα να δραστηριοποιείται στην Πολιτεία του New Jersey των ΗΠΑ και μόλις ανακοίνωσε και την πρώτη της χορηγία επί αμερικανικού εδάφους. Πρόκειται για μια σημαντική χορηγία προς την ομάδα χόκεϊ των New Jersey Devils!

Η νέα συμφωνία ανακοινώθηκε πριν μερικές ώρες και θα έχει ισχύ αρκετών ετών. Παράλληλα, ο πρώην τερματοφύλακας των Devils και μέλος του Hall Of Fame, Martin Brodeur, θα αποτελέσει τον πρώτο πρεσβευτή της Unibet στις ΗΠΑ.

 

Η συμφωνία μεταξύ Unibet και New Jersey Devils

Oι New Jersey Devils αγωνίζονται στο NHL, το κορυφαίο πρωτάθλημα χόκεϊ στις ΗΠΑ, και θα συνεργαστούν με τη Unibet για τα επόμενα χρόνια. Η εταιρία του στοιχήματος θα αποκτήσει αρκετά προνόμια στο στάδιο της ομάδας και θα μπορεί να διαφημίζεται και να διοργανώνει ειδικά happenings και καμπάνιες, ειδικά για τα μέλη της.

Παράλληλα, ο Martin Brodeur θα αποτελεί τον πρώτο πρεσβευτή της Unibet στις ΗΠΑ και έναν ζωντανό θρύλο του χόκεϊ, που θα καταφέρει να στρέψει πολλά βλέμματα στις υπηρεσίες της εταιρείας στοιχήματος. Και ο Brodeur θα συμμετέχει στις καμπάνιες και στα happenings που θα διοργανώνει η Unibet κατά τη διάρκεια της σεζόν του NHL.

 

“Μία μακρά και επιτυχημένη συνεργασία”

Την είδηση της νέας χορηγίας της Unibet σχολίασε ο επικεφαλής του μάρκετινγκ της στοιχηματικής εταιρίας στις ΗΠΑ, Arnas Janickas: “Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία με τους αγαπημένους Devils του New Jersey και ακόμη περισσότερο για την προσθήκη του θρυλικού τερματοφύλακα Martin Brodeur στην ομάδα των πρεσβευτών μας. Μαζί με τους Devils και το Prudential Center (σ.σ.: η έδρα της ομάδας) όσοι στοιχηματίζουν στη Unibet θα απολαύσουν βελτιωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας και διασκέδασης, και τώρα, με την ολοκαίνουργια στοιχηματική πλατφόρμα μας στο New Jersey, αναμένουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με τους Devils”.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη