Νίκος Μαχλάς και Verusbet μαζί στο Μουντιάλ

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Verusbet ανακοίνωσε με περηφάνια πως ο Νίκος Μαχλάς θα είναι ο πρεσβευτής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής που έλαμψε στις ελληνικές διοργανώσεις, αλλά και σε αυτές του εξωτερικού, προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία του online στοιχήματος και τα μέλη της θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό, όπως συνεντεύξεις και διαγωνισμοί με σχετικά δώρα, καθ' όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας, από τις 12 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου.

 

Παράλληλα, τα μέλη της Verusbet θα μπορούν να διεκδικούν αποκλειστικές προσφορές, αλλά και να στοιχηματίζουν σε δεκάδες επιλογές στους αγώνες του Μουντιάλ.

Η Verusbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Verusbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Verusbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.