Ο Stoiximan χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού

Ο Stoiximan αποτελεί το νέο μεγάλο χορηγό της γυναικείας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και διαβεβαίωσε πως, και με τη βοήθεια της ιστοσελίδας του στοιχήματος, οι παίχτριες της ομάδας έχουν και φέτος μεγάλες βλέψεις, καθώς στοχεύουν, όχι μόνο στην κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά και σε διάκριση στο Eurocup.

 

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, σχετικά με την χορηγία του Stoiximan, έχει ως εξής: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία Stoiximan. Η μεγαλύτερη ελληνική στοιχηματική εταιρία στο διαδίκτυο μετά τη συνεργασία της με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επεκτείνει την ενίσχυση της στο σύλλογο μας ως χορηγός της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών".

 

O Stoiximan αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων καθώς με τις χορηγίες του στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.