Επεκτείνεται η χορηγία της Skybet προς το αγγλικό ποδόσφαιρο

Η Skybet ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας χορηγίας προς την αγγλική Football League. Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, η εταιρεία του online στοιχήματος θα παραμείνει χορηγός της διοργάνωσης, έως και την ολοκλήρωση της σεζόν του 2018-2019.

 

Η νέα συμφωνία, λοιπόν, αφορά στις τρεις επόμενες σεζόν του αγγλικού πρωταθλήματος που θα μετονομαστεί από Football League σε English Football League. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία του στοιχήματος θα παραμείνει στο επίκεντρο της προβολής του πρωταθλήματος και θα συνεχίσει να ανακοινώνει αποκλειστικές προσφορές για τους λάτρεις της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

                                                                                                       

Παράλληλα, στη συμφωνία έχουν συμπεριληφθεί και οι τρεις υπόλοιπες κατηγορίες της Football League: οι Championship, League One και League Two.

 

Ο CEO της Skybet, Richard Flint, δήλωσε για τη νέα συμφωνία χορηγίας: “Μας άρεσε που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τη Football League, τις ομάδες και τους οπαδούς τις τελευταίες δύο σεζόν και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείνουμε τη χορηγία της Skybet.” Με τη σειρά του, ο CEO της Football League, Shaun Harvey, συμπλήρωσε: “Σε μια εποχή που η Football League έχει επικεντρωθεί στο μέλλον της, το οποίο περιλαμβάνει και την αλλαγή ονομασίας σε English Football League, μας ενθαρρύνει σημαντικά το γεγονός ότι η Skybet συνεχίζει να εμπιστεύεται την κατηγορία και τις ομάδες της. Η ανανέωση της συμφωνίας αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να ολοκληρώσουμε μια μοναδική χρονιά στο ποδόσφαιρο και, εν ονόματι των ομάδων που συμμετέχουν, θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου στη Skybet, για τη συνεχή της δέσμευση”.

 

Η Skybet δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια νόμιμης λειτουργίας.Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη