Κοινή παρουσίαση ΟΦΗ και Stoiximan

Ο Stoiximan αποτελεί το νέο χορηγό της φανέλας της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια και οι δύο πλευρές διοργάνωσαν μια κοινή παρουσίαση, όπου παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις των παιχτών, με το λογότυπο της εταιρείας του στοιχήματος στο στήθος.

 

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου, στο Talos Plaza, παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων του ΟΦΗ. Κατά τη διάρκειά της, και οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στη νέα συνεργασία τους. Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Πολεμαρχάκης, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να δουλέψουμε πολύ και να πάρουμε την άνοδο ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Στην συμφωνία με την Stoiximan βοήθησε αρκετά και ο Γιάννης Κουράκης και θεωρώ πως είναι αρκετά καλή για τον σύλλογο».

 

Ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, δήλωσε με τη σειρά του: «Συνεργαστήκαμε με τον ΟΦΗ γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή».

 

Άλλη μια χορηγία έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα του Stoiximan, οποίος ανήκει βέβαια στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και εδρεύει στην Μάλτα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.