Χορηγία τηλεοπτικής κάλυψης ιπποδρομιών από τη Boylesports

Μια συμφωνία-μαμούθ, όσον αφορά στη χορηγία της τηλεοπτικής κάλυψης των ιρλανδικών ιπποδρομιών από τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, ανακοίνωσε η Boylesports. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος θα είναι χορηγός της τηλεοπτικής κάλυψης των ιπποδρομιών από το δίκτυο RTE, η οποία περιλαμβάνει γεγονότα, όπως τα φεστιβάλ Panchestown και Galway, αλλά και τις ιπποδρομίες Irish Grand National και Irish Champions Stakes.

 

H συμφωνία (αξίας, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, 1.000.000 ευρώ) προβλέπει την προβολή του λογοτύπου της Boylesports στις ζωντανές μεταδόσεις ιπποδρομιών από πλευράς RTE, αλλά και τη συνεργασία των δύο πλευρών, προκειμένου τα μέλη της Boylesports να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τις κούρσες ζωντανά, μέσω των κινητών τους.

Μια πολύ καλή συμφωνία της Boylesports η οποία είναι ιρλανδικής καταγωγής και ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που δείχνουν μια μεγαλύτερη προτίμηση στα αθλήματα που αγαπούν οι Ιρλανδοί ιπποδρομίες και ποδόσφαιρο παρέχοντας περισσότερες  προσφορές στα μέλη της για αυτά.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη