Χορηγία στο γυναικείο γκολφ ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα της Entain στις ΗΠΑ

H Entain (ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων) δραστηριοποιείται και στις ΗΠΑ, μέσω της ιστοσελίδας BetMGM, την οποία λειτουργεί από κοινού με την ιδιοκτήτρια καζίνο MGM. Η ιστοσελίδα αυτή έχει καταφέρει να ενισχύσει την παρουσία της στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες, χάρη και σε μια σειρά από χορηγίες που έχει πραγματοποιήσει. Σε αυτές τις χορηγίες έρχεται να προστεθεί μία ακόμα, αυτή τη φορά προς το γυναικείο γκολφ.

Αναλυτικότερα, η BetMGM της Entain θα είναι στο εξής επίσημος συνεργάτης του LPGA Tour και η στοιχηματική ιστοσελίδα που θα προσφέρει επίσημα τις υπηρεσίες της στα τουρνουά της διοργάνωσης. Η νέα αυτή χορηγία, μάλιστα, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά χορηγιών που έχει ανακοινώσει στο παρελθόν η BetMGM, προς κορυφαίες παίχτριες του γυναικείου γκολφ.

 

Η νέα χορηγία της BetMGM

Μέχρι πρότινος, η BetMGM αποτελούσε χορηγός κάποιων κορυφαίων παιχτριών του LPGA Tour όπως οι Natalie Gulbis, Danielle Kang, Cristie Kerr, Alison Lee, Anna Nordqvist και Michelle Wie West. Σε αυτές τις χορηγίες έρχεται πλέον να προστεθεί και η συνεργασία με τη διοργανώτρια Αρχή του LPGA Tour, η οποία δίνει νέες δυνατότητες προβολής στην στοιχηματική ιστοσελίδα, αλλά και πολύτιμες υπηρεσίες στοιχηματισμού στα μέλη της.

Άλλωστε, η BetMGM θα διαφημίζεται στις διοργανώσεις και στα social media του LPGA Tour. Παράλληλα, θα μπορεί να χρησιμοποιεί το επίσημο λογότυπο της διοργάνωσης και εικόνες από τους αγώνες στις προωθητικές της ενέργειες, ενώ θα έχει πρόσβαση και στα επίσημα στατιστικά των αγώνων. Επίσης, η BetMGM θα προσφέρει πλέον μια σειρά από στοιχήματα και άλλες χρήσιμες υπηρεσίες στα μέλη της που θέλουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του LPGA Tour, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Τη νέα χορηγία, τέλος, σχολίασε ο CRO της BetMGM, Matt Prevost: “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την LPGA και να αποκτήσουμε επαφή με τους φιλάθλους, μέσω των προϊόντων στοιχηματισμού που προσφέρουμε. Η αναπτυγμένη τεχνολογία στοιχηματισμού της BetMGM προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία για τους φιλάθλους του LPGA tour, καθώς και πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές”. Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.