Νέοι Ιρλανδοί πρεσβευτές για την στοιχηματική εταιρία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα των Ιρλανδών πρεσβευτών της και υπέγραψε νέες συμφωνίες με δύο αστέρια του αθλητισμού, που θα αποκτήσουν ενεργό ρόλο στην ενημέρωση και στον σχολιασμό που προσφέρει η Ladbrokes μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας της.

Οι δύο νέες προσθήκες στην ομάδα πρεσβευτών της Ladbrokes είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ιρλανδίας Kevin Doyle και ο πρώην παίχτης του ράγκμπι Stephen Ferris. Οι δυο τους θα προστεθούν στην ομάδα Ιρλανδών πρεσβευτών της Ladbrokes, η οποία αποτελείται τώρα από τον πυγμάχο Jason Quigley και τον τζόκεϊ Paul Townend.

 

Ο ρόλος των δύο νέων πρεσβευτών

Όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους πρεσβευτές της Ladbrokes, οι δύο Ιρλανδοί αθλητές θα αποτελέσουν το πρόσωπό της σε επίσημες εκδηλώσεις και καμπάνιες, ενώ παράλληλα θα διοργανώνουν και αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας. Παράλληλα, και οι δύο τους θα αναλάβουν τον σχολιασμό των εξελίξεων στον αθλητισμό, μέσω των blog που θα διατηρούν στην ιστοσελίδα της Ladbrokes. Ο καθένας θα αναλύει τα σημαντικότερα γεγονότα που αφορούν στο άθλημά του και οι παίχτες του στοιχήματος θα αποκτούν μια εμπεριστατωμένη πληροφόρηση.

Αναλυτικότερα, ο Stephen Ferris θα σχολιάζει τους κορυφαίους αγώνες του RWC Japan 2019, του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράγκμπι, στο οποίο η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας συγκαταλέγεται στα φαβορί. Από την άλλη, ο Kevin Doyle θα σχολιάζει σε εβδομαδιαία βάση τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

“Θα παραμείνουν ασυμβίβαστοι”

Τη νέα συνεργασία της Ladbrokes με τους δύο Ιρλανδούς αθλητές σχολίασε ο εκπρόσωπος της στοιχηματικής εταιρίας, Nicola McGeady: “Μας ενθουσιάζει η νέα αυτή κίνηση και ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρουν οι δυο τους στη Ladbrokes. Και οι δυο τους ήταν ασυμβίβαστοι όταν ήταν ενεργοί στα αθλήματά τους και είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να κάνουν συμβιβασμούς, όσον αφορά στη γνώμη τους και στον σχολιασμό τους”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.