Χορηγός του Giannis Fejzullai ”Brutal” η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στον τομέα των χορηγιών προς τον αθλητισμό και η πιο πρόσφατη ανακοίνωσή της έρχεται να προσθέσει μία ακόμη συνεργασία σε ένα ήδη εντυπωσιακό ρόστερ. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι η Betshop θα αποτελεί τον χορηγό του αθλητή του kickboxing Giannis Fejzullai ”Brutal”, στο No Limits 30.

Η συγκεκριμένη κορυφαία διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 21 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μετς, και θα φέρει αντιμέτωπο τον Giannis Fejzullai με τον Chergi Argoub, για την κατάκτηση της ζώνης “Μέγας Αλέξανδρος”. Στον αγώνα, ο Fejzullai θα έχει στο πλευρό του και την Betshop.

 

Η ανακοίνωση για τη νέα χορηγία της Betshop

Ο Giannis Fejzullai ”Brutal” έχει κατακτήσει 3 πανελλήνια πρωταθλήματα, 1 ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, 10 τίτλους σε κορυφαίες διοργανώσεις και έχει διακριθεί ως 2ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013. Επιπλέον, έχει διακριθεί και στη διοργάνωση “The Story” στην Ελβετία, όπου κατέκτησε τον τίτλο WKU στα 85 κιλά, ενώ κατάφερε να προκριθεί και στα προημιτελικά του τουρνουά “Tatneft” της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Betshop πιστεύει πολύ στη δύναμη του Fejzullai, στο πάθος του για βελτίωση, στις αξίες και στα ιδανικά του. Όπως αναφέρεται, άλλωστε, “Εκτός από πρωταθλητής στο kickboxing, ο Giannis είναι ένας αθλητής με ήθος, που βάζει πάνω απ’ όλα την τιμή και τις αξίες του! Δεν επαναπαύεται στην επιτυχία, αλλά θεωρεί υποχρέωσή του να πιέσει περισσότερο τον εαυτό του για να γίνει ακόμη καλύτερος. Για αυτό και τον στηρίζουμε!”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.