Συμφωνία χορηγίας του N’Joy UNI-League για τη Mybet

H Mybet αποτελεί το νέο στρατηγικό συνεργάτη του N’Joy UNI-League, μετά από τη συμφωνία της εταιρείας του online στοιχήματος με τη διοργανώτρια Libero S&T. To N’Joy UNI-League είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών και προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες προβολής στη Mybet.

 

Επιπλέον, η εταιρεία του online στοιχήματος συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στους τέσσερις μεγάλους χορηγούς της Ελληνικής Ομάδας Minifootball. Με τον τρόπο αυτό, επεκτείνει την ανάμειξή της (και, φυσικά, και την προβολή της) στην ελληνική αγορά, όπου δραστηριοποιείται νόμιμα.

Η Mybet είναι από τις ανερχόμενες εταιρίες στοιχημάτων και προσφέρει live στοίχημα,online καζίνο,τεράστια γκάμα αθλημάτων και παιχνιδιών στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.