Συνεργασία της BetFred με τον Stuart Pearce

Ο πρώην διεθνής της Εθνικής Αγγλίας Stuart Pearce είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας που λάνσαρε η Betfred, εν όψει του EURO 2016. Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα συμμετάσχει στις προωθητικές ενέργειες της ιστοσελίδας του στοιχήματος και θα πρωταγωνιστεί και στη νέα της διαφήμιση, σχετικά με τις προσφορές για τους αγώνες του EURO.

 

Αιχμή του δόρατος στις προσφορές που θα ανακοινώσει για τους αγώνες του EURO 2016 η BetFred αποτελεί η επιστροφή χαμένων χρημάτων που υπόσχεται σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, για την κατάκτηση του τροπαίου, υπό την προϋπόθεση πως η ομάδα θα αποκλειστεί στα πέναλτι. Στη διαφήμιση της συγκεκριμένης προσφοράς πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Pearce.

 

Ο Pearce, μάλιστα, ενδεχομένως είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να προωθήσει τη συγκεκριμένη προσφορά. Άλλωστε, το χαμένο του πέναλτι ενάντια στη Γερμανία το 1990 είναι ακόμη νωπό στις μνήμες των ποδοσφαιρόφιλων, όπως και το κερδισμένο του πέναλτι έναντι της Ισπανίας το 1996. Και ο πρώην διεθνής δε διστάζει να αναφέρει και τις δύο αυτές στιγμές της καριέρας του στη διαφήμιση της BetFred, προσελκύοντας τους παίχτες στην προσφορά.

 

H Betfred είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο και διαθέτει ένα από τα καλύτερα καζίνο στο διαδίκτυο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.