Χορηγός του Scottish Professional Football League η Ladbrokes

Η Ladbrokes αποτελεί το νέο μεγάλο χορηγό των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Σκωτίας για τις επόμενες δύο σεζόν. Η Scottish Professional Football League (SPFL) επιβεβαίωσε τη χορηγία της εταιρείας του στοιχήματος, η οποία θα δώσει το όνομά της στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

 

Η συγκεκριμένη συμφωνία έχει ισχύ για τις επόμενες δύο σεζόν του πρωταθλήματος Σκωτίας και δεν περιλαμβάνει μόνο την κορυφαία, αλλά και τις τέσσερις συνολικά επαγγελματικές κατηγορίες. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Scottish Professional Football League, η συμφωνία με τη Ladbrokes έχει αξία 4 εκατομμυρίων λιρών.

 

Χάρη σε αυτή, η Ladbrokes θα αποκτήσει νέες ευκαιρίες προβολής, διαφήμισης και μάρκετινγκ. Άλλωστε, το όνομά της θα βρίσκεται στον τίτλο καθενός από τις τέσσερις κατηγορίες που χορηγεί. Έτσι, τα πρωταθλήματα θα είναι γνωστά από την επόμενη σεζόν ως Ladbrokes Premiership, Ladbrokes Championship, Ladbrokes League 1 και Ladbrokes League 2. Παράλληλα, όπως είναι φυσικό, η εταιρεία του στοιχήματος θα αποκτήσει διεξόδους προβολής στα γήπεδα των σκωτσέζικων πρωταθλημάτων.

 

Σύμφωνα με τη Ladbrokes, μάλιστα, η συγκεκριμένη συμφωνία είναι η μεγαλύτερη που έχει επιτευχθεί στην ιστορία του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Η Scottish Professional Football League, άλλωστε, παρέμενε χωρίς μεγάλο χορηγό από το 2013, όταν ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες αναδόμησης της διοργάνωσης.

 

Ο CEO της SPFL, Neil Doncaster, δήλωσε απόλυτα ενθουσιασμένος για τη συμφωνία και συμπλήρωσε: «Η ανακοίνωση της συμφωνίας είναι αποτέλεσμα σημαντικής επένδυσης ενέργειας και προσπαθειών και ενισχύει ακόμη περισσότερο την αισιοδοξία μας για τη μελλοντική υγεία του ποδοσφαίρου στη Σκωτία». Ο CEO της Ladbrokes, Jim Mullen, δήλωσε με τη σειρά του: «Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, επομένως είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την SPFL, πάνω σε μια από τις καλύτερες ευκαιρίες του βρετανικού αθλητισμού. Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει την άνοδο της Ladbrokes και της SPFL σε νέα ύψη και θα μας βάλει στην καρδιά του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το να ωθούμε τους ανθρώπους να ασχολούνται με σημαντικά αθλήματα και το να σιγουρευόμαστε ότι μοιράζονται το πάθος μας αποτελούν τον πυρήνα ολόκληρης της φιλοσοφίας μας. Οι πελάτες μας, άλλωστε, υποστηρίζουν σκωτσέζικες ομάδες σε κάθε επίπεδο του πρωταθλήματος που χορηγούμε. Και η SPFL αξίζει έναν δεσμευμένο υποστηρικτή και η οικονομική μας υποστήριξη θα τη βοηθήσει να εξασφαλίσει πως κάθε επίπεδο του αθλήματος θα κερδίσει από την ανάμειξη της Ladbrokes».

Η Ladbrokes ειναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στην Μεγάλη Βρετανία και προσφέρει στοιχήματα σε περίπου 40 αθλήματα και σε άλλες πολλές κατηγορίες!Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.