Χορηγός της Λίβερπουλ η BetVictor

Η εταιρία στοιχημάτων BetVictor ανακοίνωσε σήμερα πως προχώρησε σε νέα συμφωνία, διάρκειας τριών ετών, προκειμένου να αποτελεί βασικό χορηγό της Λίβερπουλ. Η νέα συμφωνία καθιστά τη BetVictor Παγκόσμιο Συνεργάτη του Online Στοιχήματος της ομάδας της Premier League.

 

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η BetVictor θα προβάλλεται έντονα στην έδρα της Λίβερπουλ, αλλά και στο διαφημιστικό πάνελ που λειτουργεί ως φόντο στις συνεντεύξεις που ακολουθούν μετά από κάθε αγώνα. Η συγκεκριμένη συμφωνία, λοιπόν, αναμένεται να ωφελήσει σημαντικά την εταιρεία του online στοιχήματος, καθώς θα την κάνει γνωστή σε έναν τεράστιο πυρήνα οπαδών της ομάδας και τηλεθεατών.

 

Παράλληλα, βέβαια, κερδισμένα θα βγουν και τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος. Στο πλαίσιο της χορηγίας, άλλωστε, η BetVictor θα δημιουργήσει ολοκαίνουργιες προσφορές και στοιχηματικές αγορές για τους οπαδούς της Λίβερπουλ.

 

Ο Andreas Meinrad, τέλος, CEO της BetVictor, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την ποδοσφαιρική ομάδα της Λίβερπουλ. Πρόκειται για μια από τις πιο άμεσα αναγνωρίσιμες ομάδες στον κόσμο και έχουν μια ολόκληρη ιστορία επιτυχιών. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με μια τέτοια ομάδα και να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε την τεράστια και εκπληκτική βάση οπαδών τους – τους βλέπουμε ως το τέλειο ταίρι, για να προχωρήσουμε με τα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξής μας”.

 

Η BetVictor αν και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος λειτουργεί νόμιμα σε άλλες 160 χώρες και τα μέλη της ξεπερνούν τις 500.000.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.