Χορηγός της ΑΕΛ η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop πρόσθεσε άλλη μια χορηγία προς τον ελληνικό αθλητισμό στο ενεργητικό της, αφού ανακοίνωσε πως θα αποτελεί υποστηρικτή της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για τη σεζόν 2020-2021. Η νέα χορηγία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συνεργασιών που έχει η Betshop με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Άλλωστε, η στοιχηματική ιστοσελίδα αποτελεί αυτή τη στιγμή χορηγό του Άρη και του ΟΦΗ στο ποδόσφαιρο και της ΑΕΚ και του Προμηθέα στο μπάσκετ.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν πριν μερικές ημέρες τη νέα συνεργασία τους, αλλά δεν προχώρησαν στην ανακοίνωση περισσότερων λεπτομερειών. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η Betshop θα αποτελεί υποστηρικτή της ΑΕΛ για την τρέχουσα σεζόν, με περιθώριο ανανέωσης της συμφωνίας.

Τη νέα συνεργασία της ΑΕΛ με την Betshop, πάντως, σχολίασε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέφερε τα εξής: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ και εγώ προσωπικά χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας μας με τη Betshop και χαιρετίζουμε τη συνεργασία αυτή, ευχόμενοι να επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα και να δημιουργήσουμε ισχυρούς χορηγικούς δεσμούς, καθώς στα 5 χρόνια που είμαι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ έχω αποδείξει ότι οι βασικές και κεντρικές χορηγίες είναι σταθερά οι ίδιες, τιμώντας τους ανθρώπους και τις εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με τη σειρά τους.

Καλωσορίζω τη νέα χορηγία μέσω της οποίας το Betshop θα προβληθεί ποικιλοτρόπως στους εντός έδρας αγώνες μας στο ανακαινισμένο Στάδιο Αλκαζάρ, σε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και σε διάφορες άλλες δραστηριότητες της ΠΑΕ ΑΕΛ, συνδέοντας την επωνυμία της Betshop με την ΠΑΕ ΑΕΛ σε επίπεδο προβολής και επικοινωνίας. Εύχομαι αυτή η έναρξη της συνεργασίας μας να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια στέρεα και σε βάθος ετών σχέση  και μέσα από την οποία τα δύο brands να συνδεθούν σε μια σχέση που και οι δύο πλευρές θα τιμούν, θα ανανεώνουν και θα αναβαθμίζουν συνεχώς”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.