Χορηγία της BetFair στην Chester Race Company

H εταιρία στοιχήματος BetFair προχώρησε σε συμφωνία με την Chester Race Company και αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη Wi-Fi και ψηφιακού παιχνιδιού στον ιππόδρομο Chester Racecourse. H συμφωνία προβλέπει τη συνεργασία των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια και η BetFair θα σπονσοράρει το Wi-Fi internet που θα προσφέρεται από τον βρετανό πάροχο Ο2 (ήδη οι υπεύθυνοι έχουν προχωρήσει σε συμφωνία από το 2013), καθώς επίσης και τέσσερις αγώνες του Boodles May Festival και άλλα σημαντικά γεγονότα στο πρόγραμμα των επόμενων δύο αγωνιστικών σεζόν.

Η BetFair είναι από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων στον χώρο του στοιχήματος και είναι η μοναδική που οι παίχτες της έχουν την δυνατότητα να στοιχηματίσουν ο ένας ενάντια στον άλλον.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.