Εγκρίνει τις στοιχηματικές χορηγίες στο γκολφ η PGA

Η PGA, η κορυφαία διοργανώτρια Αρχή των ΗΠΑ στον τομέα του γκολφ, αποφάσισε να αλλάξει τη στάση της απέναντι στο στοίχημα και να ξεκινήσει να εξετάζει συνεργασίες και χορηγίες με νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Ήδη, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως ξεκίνησαν να σκέφτονται χορηγίες από εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στις ΗΠΑ, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, ενώ παράλληλα έδωσαν το πράσινο φως σε τουρνουά και παίχτες να αναζητήσουν τους δικούς τους χορηγούς.

Η στάση αυτή της PGA απέχει πολύ από την αρχική της, όταν ανακοινώθηκε η νομιμοποίηση του στοιχήματος στις ΗΠΑ. Αν και αρχικά δεν επιθυμούσε καμία σχέση με στοιχηματικές χορηγίες και απαγόρευε στα μέλη και στους παίχτες να συνάψουν τέτοιου είδους συμφωνίες, πλέον εξετάζει με προσοχή τα οφέλη που μπορούν να αποφέρουν οι χορηγίες από νόμιμες εταιρείες στοιχημάτων.

 

Τι αλλάζει στις χορηγίες προς την PGA;

Ουσιαστικά, η απόφαση της PGA ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα των χορηγιών προς τα τουρνουά PGA Tour. Ενώ έως πρόσφατα οι στοιχηματικές εταιρείες δε γίνονταν δεκτές ως χορηγοί από τους υπεύθυνους, πλέον έχει δοθεί το ελεύθερο για τη σύναψη συμφωνιών με τουρνουά και παίχτες.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι έχουν θέσει κάποιους περιορισμούς στις συμφωνίες χορηγίας από στοιχηματικές εταιρείες. Για παράδειγμα, στις ΗΠΑ, θα γίνονται δεκτές μόνο συμφωνίες από μεγάλα επίγεια καζίνο, που προσφέρουν στοίχημα, και όχι από στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα, όπως οι William Hill και Bet365. Ωστόσο, σε χορηγίες που αφορούν σε τουρνουά του εξωτερικού, οι συγκεκριμένες εταιρείες θα έχουν δικαίωμα χορηγίας.

Παράλληλα, η PGA ανακοίνωσε ότι θα συνεργάζεται πλέον στενά με την εταιρεία υπηρεσιών ελέγχου και ακεραιότητας των αθλημάτων Genius Sports, προκειμένου να εκπαιδεύσει τα μέλη της στο να εντοπίζουν και να καταγγέλλουν κρούσματα στοιχηματικής απάτης.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.