Χορηγός του ΠΑΟ Κρουσώνα η Verusbet

Η εταιρία στοιχημάτων Verusbet θα αποτελέσει τον χρυσό χορηγό της ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην οποία προχώρησαν οι δύο πλευρές. Χάρη στη χορηγία που συμφωνήθηκε, η Verusbet αποκτά νέες ευκαιρίες προβολής, καθώς το λογότυπό της θα εμφανίζεται όχι μόνο στο γήπεδο της ομάδας, αλλά και στις φανέλες των παιχτών - η αρχή ήδη έγινε στον φιλικό αγώνα του ΠΑΟ με τον ΑΟ Χανιά στην Κρήτη. Αντίστοιχα, ανάμεσα στα προνόμια της ομάδας ξεχωρίζει και η προσφορά bonus προς την ομάδα, κάθε φορά που κάποιος κάτοικος του δήμου Μαλεβιζίου ανοίγει νέο λογαριασμό στην εταιρεία του online στοιχήματος.

H Verusbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει στα μέλη του live στοίχημα με μεγάλη  γκάμα αθλημάτων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Verusbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Verusbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.