Στο πλάι του Συλλόγου «Περπατώ» o Stoiximan

Η εταιρία στοιχήματος Stoiximan στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις του Συλλόγου Ατόμων με κινητικά προβλήματα «Περπατώ», καλύπτοντας τα έξοδα της ομάδας του για τη συμμετοχή της σε αθλητικές διοργανώσεις και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη κοινών δράσεων για τα ΑμεΑ.

 

Αναλυτικότερα, η ενίσχυση του Συλλόγου «Περπατώ» ξεκίνησε επίσημα στις 17 Μαΐου, όταν η ομάδα συμμετείχε στο Street Relays με τα χρώματα του Stoiximan, μετά από τη σχετική χορηγία. Όπως είναι φυσικό, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστεί και σε αντίστοιχες διοργανώσεις.

 

Η ενίσχυση του Συλλόγου εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου ενεργειών κοινωνικής υπευθυνότητας του Stoiximan, στη βάση συγκεκριμένων πυλώνων και με έμφαση στην αντιμετώπιση υπαρκτών προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας και την ενίσχυση δομών. Στην περίπτωση του Συλλόγου «Περπατώ», αυτό μεταφράζεται σε οικονομική ενίσχυση της ομάδας και σε κοινή πραγματοποίηση δράσεων για τα ΑμεΑ.

 

O Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, δήλωσε για την έναρξη της συνεργασίας: «Οι κοινωνικές δράσεις που αναπτύσσουμε έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την παρέμβαση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε την εξαιρετική λειτουργία του ''Περπατώ'', ενός συλλόγου που δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή, θέλοντας να δώσουμε το μήνυμα ότι πρέπει να στηρίζουμε δράσεις που αναπτύσσονται στην περιφέρεια. Δράσεις που έχουν μεγάλο αντίκτυπο και δεν έχουν την ίδια στήριξη με αντίστοιχες στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας».

 

Αντίστοιχα, ο πρόεδρος του «Περπατώ», ο παραολυμπιονίκης Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, συμπλήρωσε: «Κάθε στήριξη που λαμβάνουμε είναι καίριας σημασίας, τόσο για την πραγματοποίηση των δράσεών μας όσο και για την ηθική επιβράβευση ότι οι ενέργειές μας βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που με τη Stoiximan θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μαζί δράσεις που θα δίνουν πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ».

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και το κοινωνικό του έργο είναι αξιόλογο!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.