Στο παρελθόν ανήκει η συνεργασία της στοιχηματικής ιστοσελίδας Ladbrokes με τη Ρέιντζερς

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes αποτελεί επίσημο συνεργάτη στοιχήματος της σκωτσέζικης ομάδας ποδοσφαίρου Ρέιντζερς και οι δύο πλευρές έχουν επωφεληθεί σημαντικά από τα προνόμια που προκύπτουν από τη συνεργασία τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η συνεργασία αυτή έφτασε στο τέλος της και δεν πρόκειται να ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Σκωτίας.

Αναλυτικότερα, η Ρέιντζερς ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στη συμφωνία που επέτρεπε στη Ladbrokes να διατηρεί μια σειρά από σημεία προσφοράς υπηρεσιών στοιχηματισμού στο γήπεδο που αποτελεί την έδρα της. Οι οπαδοί της Ρέιντζερς μπορούσαν να στοιχηματίζουν εντός του γηπέδου στα ειδικά σημεία, τα οποία όμως θα κλείσουν τις πύλες τους από την επόμενη σεζόν.

 

Οι λόγοι για την απόφαση της Ρέιντζερς

Η απόφαση για τη διακοπή της συγκεκριμένης συνεργασίας πάρθηκε από τη Ρέιντζερς και η Ladbrokes δεν έχει καν σχολιάσει τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Δεδομένου ότι επρόκειτο για μια αρκετά επιτυχημένη συνεργασία και για τις δυο πλευρές, όμως, έχουν προκύψει αρκετές απορίες για τους λόγους που οδήγησαν στη λήξη της.

Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι η απόφαση της Ladbrokes να κάνει ένα βήμα πίσω από τις ποδοσφαιρικές συνεργασίες της. Ειδικά στη Σκωτία, έχουν πληθύνει οι αντιδράσεις για την άρρηκτη σχέση του ποδοσφαίρου μέσω χορηγιών, διαφημίσεων και συνεργασιών εντός και εκτός γηπέδων. Για αυτό το λόγο, η ιδιοκτήτρια GVC Holdings έχει αποφασίσει να μειώσει σημαντικά το πρόγραμμα συνεργασιών στο ποδόσφαιρο. Αν, όμως, η συνεργασία με τη Ρέιντζερς διακόπηκε για αυτό το λόγο, γιατί δεν την ανακοίνωσε η Ladbrokes;

Κάποιες άλλες φήμες θέλουν τη Ρέιντζερς έξαλλη με τη στήριξη που παρέχει η Ladbrokes στη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, SPFL. Η Ladbrokes είναι χορηγός του πρωταθλήματος και η Ρέιντζερς θέλει με τη διακοπή της συνεργασίας τους να την “τιμωρήσει” για τη στήριξη που παρέχει στις αποφάσεις της SPFL για τη διακοπή του πρωταθλήματος και την ανάδειξη πρωταθλητή, με βάση τις σημερινές βαθμολογίες. Η Ρέιντζερς έχει χαρακτηρίσει απαράδεκτη τη συγκεκριμένη απόφαση και έχει απειλήσει ακόμη και να κινηθεί νομικά κατά της SPFL.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.