Νέα χορηγία της Coral προς το σνούκερ

Η Coral ανακοίνωσε τη νέα χορηγία της προς το άθλημα του σνούκερ. Η εταιρεία του στοιχήματος που ολοκλήρωσε πριν μερικές ημέρες τη συγχώνευσή της με τη Ladbrokes ανακοίνωσε πως θα είναι ο επίσημος χορηγός ολόκληρης της σειράς τουρνουά Home Nations Series.

 

Η σειρά θα ονομαστεί πλέον Coral Home Nations Series και περιλαμβάνει τα τουρνουά Northern Ireland Open, Scottish Open και Welsh Open, καθώς και το English Open, το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί, και πάλι με τη χορηγία της Coral.

 

Ο Simon Clare, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στην Coral, δήλωσε σχετικά με τη νέα χορηγία: “Η προσθήκη της χορηγίας για το Coral Home Nation Series και τα Coral English, Welsh, Northern Ireland και Scottish Open που την αποτελούν, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα χορηγία μας στο Coral Snooker Shootout, αποτελεί τη μαρτυρία για τη δημοτικότητα του σνούκερ ανάμεσα στους φιλάθλους και το πόσο επαγγελματική και ενθουσιώδης είναι η ομάδα του World Snooker, με την οποία συνεργαζόμαστε”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.